Hendrickson International


  • Plantings were intentionally kept low to better highlight the sleek lines and bold colors of the building addition.
  • While functional, the original chain link fence was industrial and grim, and gave the building an isolated and morose vibe.
  • Style and function meet in the clean lines of the metal picket fence that better reflects the new façade of the building. Massed nepeta helps further soften the overall feel.
  • A concrete slab was poured to support the heating element mesh that went under the paver entrance and eliminated ice melt being tracked into the building.
  • After placing the heating element, we installed pavers that incorporated brand colors and created a paver logo inlay for a striking, functional entrance into the renovated facility.
  • The original building lacked visual interest with a flat, uninspired hedge that ran the length of the original building.
  • We incorporated height, texture, and color variations that helped anchor the bolder aspects of the building design without hiding the windows.
  • Pops of color and texture frame the unique, stylized entrance providing a much more welcoming feel to staff and visitors.
  • Updated signage is surrounded by low seasonal color, giving Hendrickson an eye-catching presence that can even be seen from the nearby highway.

Plantings were intentionally kept low to better highlight the sleek lines and bold colors of the building addition.

While functional, the original chain link fence was industrial and grim, and gave the building an isolated and morose vibe.

Style and function meet in the clean lines of the metal picket fence that better reflects the new façade of the building. Massed nepeta helps further soften the overall feel.

A concrete slab was poured to support the heating element mesh that went under the paver entrance and eliminated ice melt being tracked into the building.

After placing the heating element, we installed pavers that incorporated brand colors and created a paver logo inlay for a striking, functional entrance into the renovated facility.

The original building lacked visual interest with a flat, uninspired hedge that ran the length of the original building.

We incorporated height, texture, and color variations that helped anchor the bolder aspects of the building design without hiding the windows.

Pops of color and texture frame the unique, stylized entrance providing a much more welcoming feel to staff and visitors.

Updated signage is surrounded by low seasonal color, giving Hendrickson an eye-catching presence that can even be seen from the nearby highway.